Чим зайняти підлітка у вільний час за допомогою настолок? Поради бюро ігор Takamaka

Підлітковий вік — особлива пора людини. В наш час підлітки проводять надто багато часу з гаджетами, а це істотно ускладнює й змінює особливості розвитку, спілкування. Більшість батьків шукає деякі можливості відвернути увагу дітей від смартфонів та онлайн-ігор, проте боротися з таким титаном буває не легко. Одним з варіантів є дитячі настільні ігри, створені саме для підлітків. Головне завдання в цьому питанні — зацікавити дітей. 

купити ігри для дітей Taka Maka

Цікаві настільні ігри для дітей як альтернативний спосіб проведення вільного часу

Корисно та весело відпочити від школи та гуртків разом з друзями можна за настолками. Такий спосіб урізноманітнити дозвілля підлітків подарує їм багато позитивних емоцій, стане основою для розвитку навичок та здібностей, а головне — це ідеальний спосіб спілкування. Цікаві настільні ігри для дітей можуть покращити комунікативні навички, захопити гравців, подарувати їм цікавий досвід у колі друзів. 

Підкреслимо, які переваги має дитяча настільна гра, розроблена спеціально для підліткового віку:

готовоБезумовно, це зменшення проведення часу перед екранами гаджетів. Яскраве світло не корисно, краще уникати багатогодинного дозвілля за комп’ютерами та смартфонами. 
готовоСтворення та розвиток соціально-комунікативних зв’язків. Грати в дитячі настільні ігри, купити які сьогодні взагалі не проблема, дуже корисно для підвищення рівня спілкування, налагодження таких рис як емпатія, взаємодія, вміння співпрацювати з друзями та членами родини. 
готовоДійсно позитивні емоції та приємні спогади. Коли підлітки грають в настільні ігри для дітей, вони отримують задоволення, відчувають радість. 
готовоРозвиток мозку та його когнітивних функцій. Під час ігор деякі особливі ділянки мозку розвиваються краще, наприклад, префронтальна кора, яка відповідає за розумову активність, бере участь у створенні планів та цілей. Ось чому особливо корисно грати в настільні ігри, купити які для ліпшої ефективності краще за цікавими для конкретних дітей жанрами та інтересами. 

Щоб ефективно зацікавити підлітків, варто заохочувати наявні соціальні здібності. Хваліть дітей, ставтеся до ігор не надто серйозно, створюйте атмосферу веселощів та радості. Правильно підібрати й купити ігри для дітей — запорука успіху. Вибирайте настолки за інтересами гравців, їхніми власними здібностями, особливостями характеру. Зробити це досить просто завдяки гарному асортименту магазину ігор Така мака, який пропонує найцікавіші настолки, що точно сподобаються прискіпливим підліткам. 

Нетипові й веселі українські настільні ігри Така Мака

дитячі настільні ігри  takamaka

Приваблювати дітей до настолок дуже ефективно, якщо ви гратиметеся в українські настільні ігри разом періодично. Створіть таку собі традицію — хай розваги перетворяться на ваш родинний звичай. При тому варто підтримувати легку та веселу атмосферу, а також враховувати зацікавленість кожного гравця в конкретних жанрах ігор. Сьогодні ви можете замовити настільні ігри, купити в Україні найнетиповіші цікаві варіанти від бюро настолок Takamaka, адже цей виробник створює унікальні різноманітні забавки різних типів із завжди цікавою механікою та неповторним характером. Гарними прикладами стануть цікавий «Чарівний світ», чудова гра «Ель Шкарпетос», неймовірна «Несміяка» та цікаві «Риболови». Ще більше ігор є на сайті takamaka.com.ua — тут море настолок для всієї родини та компанії підлітків.

keyboard_arrow_up